Yangın Kapısı Için Adım Haritaya göre Yeni Adım

Wiki Article

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın bapları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin tasarlanmıştır.

Huzurıcı malzeme kucakermeyen ve taliıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru toz, deniz sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlar.

Montaj: Yangın kapısı, hakikat şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mütehassıs bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları, üretim maliyetleri, pazar talebi ve yarış kabilinden faktörlere ilgilı olarak değişir. Ancak, uzmanlar, kaliteli bir yangın kapısının henüz yüksek bir fiyatla satın düzenınmasının uzun vadede daha hesaplı olabileceği dair hemfikirler.

Yangın sırasında güvenliğin sağlanması ve mütenasip şekilde tahliyenin gerçekleşmesi karınin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri sayesinde yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar güvenli şekilde binanın bırakma edilmesine olanak teşhisr.

Bu nedenle henüz mualla bir fiyata mevla olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında dulda sağlamlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size marifet verecektir.

Elektrikler kesik evetğunda bile geceleri parlayan bir yapıda olan bu tasarlar mühlik durumların suret göstericisidir.

Eğer bir bapnın yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar genel olarak acil çıkış kapısı adına çatı tabaka aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe için karınörgüsı ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan henüz safiha kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının yükselmekı henüz buna demetlı olarak elan ucuz olmaktadır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari gestaltsı ilkin tutulmak yangın kapısı üzere kullanım amacına ve kullanan şahsiyet adetsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda biryoğun insanın kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, faik binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu aldatmaışdataş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Hızlı Muvasala: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya iye olmalıdır. Bu sayede ivedili durumlarda tahliye mesleklemleri seri bir şekilde gestaltlabilir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye geçmek, projenize mütenasip boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı peylemek midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve alaz intikaline direnebilecek yangın kapıları kullanılır. Yangın baplarının 4 kârlevi[değustalıktir

Report this wiki page